Bota/Rajoni

Tjetër lëkundje tërmeti në Shqipëri, epiqendra në Lushnje

Tjetër lëkundje tërmeti në Shqipëri, epiqendra në Lushnje
19:38 | 26 Shtator 2020

Një tjetër lëkundje toke është regjistruar në vend.

Por, asgjë për tu shqetësuar, pasi magnituda ka qenë 2.5.

Epiqendra ka qenë në Lushnje dhe thellësia 25 km.

Prej disa ditësh tashmë në vend regjistrohen lëkundje të tilla të tokës.

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera