Sport

Tifogrupi shqiptar kërkon largimin e kryetarit të klubit, paralajmërojnë veprime radikale

Tifogrupi shqiptar kërkon largimin e kryetarit të klubit, paralajmërojnë veprime radikale
15:56 | 08 Gusht 2022

Tifogrupi shqiptar, “Ballistët” kanë kërkuar dorëheqjen e kryetarit të klubit, Besnik Ibraimit.

“Ballistët” nga Tetova në faqen zyrtare në Facebook kanë paralajmëruar veprime radikale në rast se kryetari i klubit nuk largohet, shkruan FrontOnline.

Tifozët shqiptarë nuk kanë dhënë arsye rreth kërkesës së tyre, por kanë lënë të kuptohet se kryetari aktual ka bërë punë jo të mira në klub.

Njoftimi i plotë i “Ballistëve”:

ISHTE LUTJA DHE DJERSA JONË NË VITIN 2013 QË EKOLOGU TË JETË PRANË SHKËNDIJËS DHE BALLISTËVE!

A E MERITOJNË TANI BALLISTËT KËTË INJORRANCË DHE PËRBUZJE NGA KRYETARI AKTUAL BESNIK IBRAIMI, I CILI ME MERITËN TONË E GËZON ATË POST ?!

NE KEMI VETËM NJË VENDIM:

TË LARGOHET SA MË SHPEJT PREJ ATY DHE TË JEP DORËHEQJE SA MË PARË NGA KLUBI I ZEMRËS !!!

PËRNDRYSHE DO TË VAZHDOJMË ME SJELLJE RADIKALE DHE AKTIVITETE TË VAZHDUESHME DERI NË ARITJEN E QËLLIMIT!

MË KONKRETISHT DO TI SHPALOSIM TË GJITHA PISLLËQET TË CILAT I KA BËRË NË SHKËNDIJË GJATË PERIUDHËS SI KRYETAR I KLUBIT!!!

NE BALLISTËT, JO TI “BESNIKU I FAMSHËM PASANIK” !!!

BALLISTËT TETOVË 1992./FrontOnline/

Shumë sport në platformën Artmotion, sezoni i ri në ligat më të forta të botës sjellë shumë ekskluzivitete

Të tjera