[wp-story]

Lajme

Thirrja për kujdes nuk përfillet, tollovi para Agjencisë së Regjistrimit civil

Thirrja për kujdes nuk përfillet, tollovi para Agjencisë së Regjistrimit civil
12:32 | 18 Qershor 2020

Dy ditë pasi Ministria e Shëndetësisë miratoi manualin se si duhet vepruar në publik dhe një ditë pasi ftoi të gjithë të mbajnë maska dhe distancë si masa për parandalimin e koronavirusit, një foto e bërë sot para objektit të Agjencisë së Regjistrimit Civil në Prishtinë, tregon krejt të kundërtën: Tollovi dhe pak persona që mbajnë maskë e dorëza.

Ditëve të fundit, si pasojë e lehtësimit të masave, është rritur dukshëm numri i të prekurve me COVID-19. Dje u raportuan 77 raste, ndërkohë në dy ditët paraprake 141 e 129.

Bonus dhe Premium Kartela të cilat po i ofron Petrol Company, kartelat më të kërkuara nga klientët

Të tjera