Lajme

Themelohet Këshilli i Ekspertëve të Kosovës për dialog me Serbinë

Themelohet Këshilli i Ekspertëve të Kosovës për dialog me Serbinë
11:25 | 01 Korrik 2020

Është themeluar Këshilli i ekspertëve për dialog me Serbinë.

Pro tij kanë votuar të gjithë anëtarët e kabinetit Qeverisës.

Ky Këshill e këshillon qeverinë për temat që do të diskutohen në dialog.

Në krye të tij, do të jetë një kordinator shtetëror për dialog, të cilin e emëron Kryeministri.

Prince Caffe: Hape dhe fito preminë kryesore, çdo muaj nga një Fiat 500

Të tjera