[wp-story]

Lajme

Thaçi: Ribashkimi i Gjermanisë vendosi bazat e Evropës së lirë, Kosova i ndan këto vlera me krenari

Thaçi: Ribashkimi i Gjermanisë vendosi bazat e Evropës së lirë, Kosova i ndan këto vlera me krenari
11:10 | 03 Tetor 2020

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka uruar Gjermaninë në 30 vjetorin e rënies së murit të Berlinit.

Kjo ditë që shënon ribashkimin e Gjermanisë për Thaçin është momenti që vendosi bazat e një Evrope të bashkuar dhe të lirë.

Ai thotë se Kosova i ndan me krenari vlerat e unitetit, lirisë dhe demokracisë me aleatët evropianë.

“Ribashkimi i Gjermanisë 30 vjet më parë vendosi bazat e një Evrope të bashkuar dhe të lirë. Kosova ndan me krenari vlerat e përbashkëta të unitetit, lirisë dhe demokracisë me aleatët e saj Evropianë.”, shkruan Thaçi.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…

Të tjera