Lajme

Thaçi me banorët e Reçakut: 21 vite më parë këta njerëz përjetuan krimin më të rëndë kundër njerëzimit

Thaçi me banorët e Reçakut: 21 vite më parë këta njerëz përjetuan krimin më të rëndë kundër njerëzimit
20:37 | 06 Korrik 2020

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, po vazhdon vizitat tek familjarët e dëshmorëve.

Ai përmes një postimi të bërë në FB ka treguar se sot ka qenë në Reçak, derisa thotë se kanë kujtuar se 21 vite më parë këta njerëz përjetuan krimin më të rëndë kundër njerëzimit, pas Srebrenicës

Ky është postimi:

Sonte në Reçak, në vendin e mrekullueshëm me njerëz të mrekullueshëm. Në vendin e kujtimit, respektit dhe nderit kombëtar. Kujtojmë se 21 vite më parë këta njerëz përjetuan krimin më të rëndë kundër njerëzimit, pas Srebrenicës. Nder dhe lavdi e përjetshme për të rënët e Reçakut! HTH

Është koha të shijojmë çokollatën më të mirë..

Të tjera