Lajme

Thaçi këtë pasdite viziton familjen Alushani

Thaçi këtë pasdite viziton familjen Alushani
17:20 | 05 Korrik 2020

Presidenti Hashim Thaçi ka vazhduar të vizitojë familjet e dëshmorëve në vend.

Këtë pasdite Thaçi ka vizituar familjet e Ymer dhe Skënder Alushanit në Komoran.

“Në Komoran, me familjet e Ymer dhe Skënder Alushanit. Familja Alushani dha kontribut të shquar për çlirimin e atdheut. Kosova kudo ka heronjtë e lirisë dhe pavarësisë. Lavdi e përjetshme gjakut të të rënëve”, ka shkruar Thaçi

 

 

Vetëm 60 euro kap ofertën Al Inclusive të “Sharr Travel” në Aqua Fafa

Të tjera