Lajme

Thaçi i ndan urdhrin “Hero i Kosovës” Shaban Dragajt

Thaçi i ndan urdhrin “Hero i Kosovës” Shaban Dragajt
12:29 | 17 Qershor 2020

Presidenti Hashim Thaci ka nderuar me Urdhrin “Hero i Kosovës” ish-eprorin e UCK-së, Shabana Dragajn.

Përmes një statusi në FCB, Thaci ka thënë se Dragaj nuk kurseu asgjë për lirinë e Kosovës, duke punuar më pas pandalshëm deri sa ndërroi jetë edhe për forcimin e shtetit tonë.

Ky është njoftimi i plotë i Thacit:

Urdhrin “Hero i Kosovës” sot e ndava për ish-eprorin e UÇK-së, Shaban Dragaj. Ai nuk kursej asgjë për lirinë e Kosovës, duke punuar më pas pandalshëm deri sa ndërroi jetë edhe për forcimin e shtetit tonë. Shaban Dragaj ishte pjesë e betejave të lavdishme të UÇK-së në Dukagjin, Drenicë dhe në shumë zona tjera operative. HTH

Kush ështe kosovari THE VICTOR që synon tregun e jashtëm? (video)

Të tjera