Lajme

Thaçi: Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin

Thaçi: Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin
09:57 | 22 Qershor 2020

Një ditë pas zgjedhjeve në Serbi, presidenti i vendit Hashim Thaçi deklaroi se bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e saj.

Thaçi thotë se tashmë do të ketë më shumë deputet që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje.

“Bashkimi i shqiptarëve në Luginën e Preshevës e dha rezultatin e tij. Ata tashmë do të kenë më shumë deputetë që do ta ngrehin zërin për të drejtat e shqiptarëve atje. Bashkërendimi i veprimeve politike jep gjithmonë rezultate dhe Alternativa Demokratike Shqiptare është shembull i mirë për t’u ndjekur nga bashkëkombësit tanë kudo që jetojnë”, shkroi Thaçi në Facebook

EKSKULZIVE: Art Motion dhe Klan Kosova fitojnë të drejtën televizive të Superligës, Ligës së parë si dhe Kupës së Kosovës 

Të tjera