Lajme

Televizioni francez i kushton një reportazh Grykës së Rugovës

Televizioni francez i kushton një reportazh Grykës së Rugovës
20:32 | 04 Nëntor 2019

Një emision televiziv i ka kushtuar një reportazh Grykës së Rugovës dhe bukurive të saj.

“Paraja e fshehur”, e kanë titulluar gazetarët këtë bukuri të vendit tonë.

“Gjatë udhëtimit tonë e zbuluam Grykën e Rugovës”, thuhet në reportazh.

“E mbuluar me pyje, në të rrjedhin lumenj me ujë të pastër si kristal. Ne kishim mundësi të bënim shumë aktivitete në këtë vend”, thuhet tutje në reportazh derisa realizatorët tregojnë klipe të tyre duke bërë aktivitete të ndryshme të mundshme në Rugovë, sikur hikingu, alpiznimi dhe ngjitja nëpër male të larta nëpërmes rrugës “Via Ferrata”, lëshimi në zip-line, vizita nëpër shpellat e këtij vendi, soditja e pesiazheve malore etj…

Në MINIMAX kanë filluar zbritjet finale me çmime fikse 2€, 5€, 7€, 9€

Të tjera