Lajme

Të rinjtë e AAK-së me aksion para Ministrisë, kërkojnë të plotësohen kërkesat e SBAShK-ut

Të rinjtë e AAK-së me aksion para Ministrisë, kërkojnë të plotësohen kërkesat e SBAShK-ut
11:01 | 28 Shtator 2022

Aleanca e të Rinjve të Kosovës ka zhvilluar një aksion simbolik para Ministrisë së Arsimit, në mbështetje të kërkesave të mësimdhënësve.

Ata kanë vendosur para Ministrisë një pankartë me abetaren e përbashkët Kosovë-Shqipëri që filloj të përdoret nga ky vit shkollor.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera