[wp-story]

Lajme

Të rejat e fundit nga kolonat kufitare në Kosovë

Të rejat e fundit nga kolonat kufitare në Kosovë
14:44 | 10 Janar 2020

Për shkak të kolonave të gjata, bashkëatdhetarët po presin rreth tre orë për të dalur nga Kosova në kufrin e Merdares.

Por, gjendja e njejtë nuk është edhe për të hyrë pasi që pritja rezulton të jetë maksimalisht deri në 5 minuta.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar në pikë kalimin Dheu i Bardhë për të hyrë pritja është deri në pesë minuta, ndërsa për të dalur deri në 10 minuta.

Kurse në pikat kufitare që frekuentohen me pak, Muçibabë, Multivodë, Jarinje pritja është njësoj për të hyrë dhe për të dalur, deri në 5 minuta, njofton QKMK.

Super zbritje në “Petrol Company”

Të tjera