[wp-story]

Lajme

Të prekurit me COVID-19 në javët e fundit punojnë në këto institucione publike dhe private

Të prekurit me COVID-19 në javët e fundit punojnë në këto institucione publike dhe private
21:47 | 15 Qershor 2020

Gjatë ditë së sotme janë konfirmuar 129 raste me coronavirus në Kosovë.

Instituti i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se gjatë javës së fundit kemi shfaqje të rasteve pozitive në mesin e punonjësve në institucione publike dhe private, agjensione, kompani tregtare dhe biznese private.

“ Në javën e fundit kemi shfaqje të rasteve pozitive në mesin e punëtorëve të organizatave si: Posta e Kosovës, KEK, KEDS, Galeri e arteve, institucione bankare, shëndetësore, agjensione, kompani tregëtare dhe biznese private”, thuhet në njoftimin e IKSHPK-së.

IKSHPK-ja ka rekomanduar që të mbyllen institucionet publike dhe private në të cilat në javën e fundit është shënuar rritje të rasteve pozitive që në intensitet krahasohen me mesin e muajit prill.

“Duke pasur parasysh se në javën e fundit kemi rritje të rasteve pozitive që në intensitet krahasohen me mesin e muajit prill dhe kemi raste te punëtorët e organizatave publike e private, si Posta e Kosovës, KEK, KEDS, Galeria e Arteve, institucione bankare, shëndetësore, agjensione, kompani tregtare dhe biznese private, rekomandojmë Ministrinë e Shëndetësisë të mbyllen sektorët ku ka raste pozitive dhe të gjitha rastet pozitive dhe kontaktet e tyre të mbahen në vetizolim, ndërsa BARTJA E MASKAVE MBETET OBLIGATIVE!”.

Auto Mita me një mundësi të mirë për bizneset – për çdo veturë të re, SERVISI FALAS deri në 100…