Infografika

Të ardhurat dhe taksat për katër njerëzit me të pasur në ShBA gjatë vitit 2014 deri 2018

Të ardhurat dhe taksat për katër njerëzit me të pasur në ShBA gjatë vitit 2014 deri 2018
20:00 | 09 Qershor 2021
“Petrol Company” në natën e “Kurban Bajramit” e bën me shtëpi të re familjen nga Skenderaj

Të tjera