[wp-story]

Vip/Kultura

Tayna thotë se viti 2020 i dha mundësinë të jetonte si një njeri i thjeshtë dhe tua dinte vlerën njerëzve

Tayna thotë se viti 2020 i dha mundësinë të jetonte si një njeri i thjeshtë dhe tua dinte vlerën njerëzve
23:35 | 31 Dhjetor 2020

Për shumë kë viti 2020 ka qenë një sprovë e madhe dhe e pamëshirshme.

Megjithatë për njerëzit që bëjnë një jetë shumë dinamike dhe jashtë kornizave të një jete normale, ka qenë një mundësi e mirë që të shijojnë një anë tjetër nga jeta e tyre e zakonshme.

I tillë është rasti i reperes Tayna, e cila në një postim së fundmi në Instagram, ka treguar se si viti 2020 e riktheu atë në jetën e dikurshme, si Doruntina e thjeshtë, pasi gjatë izolimit pati kohë të çmallet dhe të jetë pranë prindërve të saj.

Edhe pse e quan një vit të padëshirueshëm, reperja nga Prizreni shprehet se ishte një vit i nevojshëm.

“2020 ka qenë bekim në fshehtësi. E kam përjetuar si “Doruntina” prapë. Koam mësuar me jua ditë vlerën njerëzce dhe gjërave që kanë rëndësi më shumë, me qëndru me këmbë në tokë, me u shkëput prej egos edhe m’u lidh me brendësinë time. Vitin që po vjen jam gati për gjithçka me zemër të hapur e me shumë dashuri. Gëzuar vitin e ri dashuritë e mia dhe faleminderit shumë të gjithjëve që jeni pjesë e udhëtimit tim! Edhe pse jo viti i preferuar, sigurisht ka qenë i nevojshëm për krejt”, ka shkruar Tayna në Instagram.

Ndonëse gjatë këtij viti që po e lëmë pas Tayna nuk ka mundur të jetë prezente pranë publikut përmes mbrëmjeve muzikore, ajo ka publikuar mjaft projekte, të cilat janë pritur mirë nga publiku.

 

 

“Petrol Company” ndihmon më shumë se 200 familje për festën e Fitër Bajramit (VIDEO)

Të tjera