Lajme

Talat Xhaferi: Urime Dita e Pavarësisë së Maqedonisë së Veriut

Talat Xhaferi: Urime Dita e Pavarësisë së Maqedonisë së Veriut
10:52 | 08 Shtator 2020

Talat Xhaferi ka uruar Ditën e Pavarësisë së Maqedonisë së Veriut.

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi, ka shkruar se “Të bashkuar, u ballafaquam me shumë sfida dhe arritëm sukses historik, e realizuam idenë e përbërjes së parë parlamentare – anëtarësimin në NATO, kështu të bashkuar vazhdojmë kah sfidat dhe sukseset e reja – anëtarësimi i plotfuqishëm në BE dhe realizimi i vizionit të të gjithë qytetarëve në shtetin tonë – për ne, për gjeneratat e ardhshme. Qoftë me jetë të gjatë, e përparuar, ekonomikisht e fuqishme, evropiane, Republika e Maqedonisë së Veriut! Urime Dita e pavarësisë!”.

 Petrol Company  prin me çmime me të lira në derivate dhe shumë oferta të tjera

Të tjera