Bota/Rajoni

Tajlanda ndalon shitjen e alkoolit në internet

Tajlanda ndalon shitjen e alkoolit në internet
17:57 | 02 Korrik 2020

Autoritetet në Tajlandë njoftuan sot se do të ndalojnë shitjen e pijeve alkoolike në internet, pasi një rritje e konsiderueshme e konsumit të alkoolit te të miturit është vërejtur gjatë gjendjes së jashtëzakonshme.

Një ndalim tre-javor për shitjen e alkoolit në Tajlandë u hoq në maj, së bashku me lehtësimin e masave të tjera urgjente.

Loja e madhe ka filluar nga 31 Janar dhe vazhdon deri me 2 Shkurt në Petrol Company

Të tjera