[wp-story]

Lajme

Tahiri: Këtë pozitë s’e shoh si privilegj, por si përgjegjësi ndaj vendit e shoqërisë!

Tahiri: Këtë pozitë s’e shoh si privilegj, por si përgjegjësi ndaj vendit e shoqërisë!
17:07 | 03 Qershor 2020

Zëvendëskryeministri i parë i Kosovës, Besnik Tahiri, përmes një postimi të bërë në Facebook, ka thënë se detyrën që ka marrë, nuk e sheh si privilegj, por si përgjegjësi ndaj vendit e shoqërisë.

Ky është postimi i plotë i tij:

Të nderuar qytetarë,

Me besimin e deputetëve të Kuvendit të Republikës së Kosovës, Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës e të Kryeministrit Ramush Haradinaj nga sot do të mbajë pozitën e zëvendëskryeministrit të parë. Këtë pozitë, nuk e shoh si privilegj por si përgjegjësi ndaj vendit e shoqërisë!

Përcaktimi im është angazhimi politik e profesional me synim të qartë në shërbim të institucioneve dhe shtetit. Do të angazhohem si përherë, të mos kufizohem në dallimet politike e konceptuale, përkundrazi do të kultivojë vlerën e bashkëpunimit. Do të vazhdoj ta kultivojë debatin përmbajtjesor, konsultimin e përhershëm dhe bashkëpunimin pa dallime në funksion të punëve të mira që mund t’i bëjmë së bashku.

Si shtet dhe shoqëri, e kemi domosdoshmëri të marrim më të mirën nga secili, duke sjell sinergji në funksion të progresit, zhvillimit dhe synimeve tona të përbashkëta euro-atlantike.

Faleminderit të gjithëve për besimin!

“Graniti” hap showroom-in e dytë në Prishtinë (VIDEO)

Të tjera