Gjuha:
×
Etiketë: zmobile
Lajme23 Korrik 2020
Në debatin parlamentar për situatën financiare të Telekomit të Kosovës, pas lejimit të përmbarimit të Vendimit Përfundimtar të Gjykatës Ndërkombëtare të Arbitrazhit, shefi i Grupit Parlamentar të VV-së, Rexhep Selimi, tha se kontrata e “Z-mobile”...
Lajme16 Korrik 2020
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka bërë të ditur se ka filluar një komunikim me hetuesinë dhe prokurorinë për elementet e reja lidhur me kontratën e Telekomit me Z-Mobile. Ai ka thënë se...
Lajme13 Korrik 2020
Sindikata e Pavarur e Post Telekomit të Kosovës ka reaguar ndaj vendimi për të i njohur të drejtën për përmbarim të borgjit 24 milionësh nga Arbitrazhi. Reagimi i plotë: SPP-TK me shqetësim te madh mori...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.