Gjuha:
×
Etiketë: vjenës
Bota/Rajoni22 Shtator 2020
Kryetari i Vjenës, Michael Ludwig, e ka kaluar ditën e djeshme me punëtorët e kompanisë komunale të pastrimit të rrugëve (MA48) të qytetit. Kryetari i Bashkisë së Vjenës e kishte filluar ditën e hënë në...
Lajme07 Gusht 2020
Evropa duhet të përmirësojë më tej logjistikën e saj, sidomos nëpërmjet ndërtimit të rrjeteve moderne hekurudhore me shpejtësi të lartë, që mundëson komunikim të shpejtë dhe ulje të mjedisit. Një propozim për Komisionin Evropian –...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.