×
Etiketë: veprave
Kronika26 Qershor 2020
Në Departamentin Special të Gjykatës Themelore në Prishtinë, të premten, ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj Srba Antiq, i akuzuar për përgatitje të veprave terroriste ose veprave kundër sigurisë së Republikës së Kosovës, mashtrim dhe...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.