Gjuha:
×
Etiketë: vajit
Ekonomi12 Shtator 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka marrë vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të palmës dhe importit të djathit dhe produkteve të ngjashme të djathit me yndyrë bimore (vaji i palmës). Me...
Lajme11 Shtator 2020
Pas vendimit të sotëm të MTI-së për ndalimin e përkohshëm të importit të vajit të palmës dhe të djathit me përmbajtje vaj palme, Shoqata e fermerëve të Kosovës anulon konferencën mediale të paraparë për nesër....
Lajme11 Shtator 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka marrë vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të palmës dhe importit të djathit dhe produkteve të ngjashme të djathit me yndyrë bimore (vaji i palmës). Me...
Bota/Rajoni24 Qershor 2020
Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) informon se ka sjellë vendim që çmimi i shitjes me pakicë të ekstra vajit të lehtë për amvisëri (El-1) të arrijë 51,5 denarë për një litër. Nga KRRE thonë se...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.