Gjuha:
×
Etiketë: ujësjellësi
Lajme27 Shtator 2020
Sipas Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”, shfrytëzimi i ujit nuk po paguhet nga një pjesë e madhe e qytetarëve. Borxhi që i kanë kësaj kompanie, sipas zyrtarëve të saj kap shifrën e 45 milionë eurove, njofton Klan...
Lajme05 Gusht 2020
Reshjet e shiut që filluan mbrëmë kanë vërshuar shumë rrugë të kryeqytetit si pasojë e bllokimit të rrjetit të kanalizimit. Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, sqarojnë se kjo situatë ndodhë pasi sistemi i kanalizimit të...
Lajme16 Korrik 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit, Prishtinë, Fushë Kosovë, Lipjan, Podujevë, Obiliq, Shtime, Drenas dhe Graçanicë se me komisione të veçanta është duke vazhduar me identifikimin dhe kontrollimin...
Lajme07 Korrik 2020
Në vazhdën e takimeve zyrtare në zonën e shërbimit, udhëheqësit e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit “Prishtina” në përbërje të UD i kryeshefit ekzekutiv Sokol Xhafa, gjatë ditës së sotme u takua me kryetarin e Komunës...
Lajme06 Korrik 2020
Tetë komuna të Kosovës, ajo e Prishtinës, Lipjanit, Obiliqit, Fushë Kosovës, Podujevës, Shtimes, Drenasit e Graçanicëc, të cilat furnizohen më ujë të pijshëm nga Ujësjellësi Rajonal “Prishtina” rrezikohen të përballën më reduktime të ashpra të...
Lajme02 Korrik 2020
Ujësjellësi Rajonal Prishtina ka publikuar një apel për kursimin e ujit. Sipas këtij institucioni ka filluar shpërdorimi i ujit në mënyrë të pakontrolluar dhe si pasojë ka ankesa nga konsumatorët e pikave të larta furnizuese....
Lajme01 Korrik 2020
Ujësjellësi i Prishtinës ka kërkuar nga qytetarët që të bëjnë pagesat për shërbimet e ujit dhe kanalizimit sipas tyre për dy arsye, mos lejimin e grumbullimit të borxhit dhe për shkak të ruajtjes së qëndrueshmërisë...
Lajme19 Qershor 2020
“Një arritje madhe për të gjithë neve, janë mbi 400 familje që jetojnë jetojnë në këtë fshat dhe nga sot do ta ken ujin në shtëpitë e tyre”, kështu ka deklaruar kryetari i Komunës së...
Lajme18 Qershor 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se që nga 1 korriku do të fillojë të procedojë te përmbaruesi të gjithë borxhlinjtë. Për të shmangur këtë procedur, “KRU Prishtina” apelon konsumatorët që të...
Lajme18 Qershor 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina”, ka bërë të ditur se duke filluar nga 1 korriku do të fillojë të procedojë te përmbaruesi të gjithë borxhlinjtë.Për të shmangur këtë procedurë e cila ka edhe kosto shtesë,...
Lajme14 Qershor 2020
Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina (KRUP) bën të ditur se në pjesët e Prishtinës dhe Graçanicës në të cilat sot ka pasë ndërprerje të ujit të pijshëm, qytetarëve në rubinetet e tyre mund të iu...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.