Gjuha:
×
Etiketë: udhëzimin
Bota/Rajoni19 Shtator 2020
Zyrtarët amerikanë të shëndetësisë kanë tërhequr një udhëzim të muajit gusht që kishte krijuar shkaktuar polemika të forta, i cili sugjeronte se nuk ishte e nevojshme të testoheshin personat pa simptoma që mund të ishin...
Ekonomi18 Shtator 2020
Përfaqësues të Ministrisë së Financave kanë thënë se së shpejti pritet udhëzimi administrativ për heqjen e pagesës së tatimit, që ishte si kush për regjistrimin e automjeteve. Por, në anën tjetër përfaqësuesit e komunave po...
Lajme18 Gusht 2020
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka nënshkruar sot Udhëzimi Administrativ (në shëndetësi) nr. 03/2020- Për plotësimin dhe ndryshimin e udhëzimit administrativ 08/2017– Organizimi, struktura, përcaktimi i shërbimeve dhe veprimtarisë së Institucioneve të Kujdesit Parësor Shëndetësor....
Lajme04 Gusht 2020
Ministria e Shëndetësisë ka marrë vendim që të shfuqizojë udhëzimin administrativ për rregullimin e çmimeve të produkteve dhe pajisjeve medicinale. Në një dokument të siguruar nga KOHA, ky vendim arsyetohet se “bazuar në raportin e...
Front TV14 Korrik 2020
Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj ka nënshkruar udhëzimin administrativ për të licencuar laboratorët privatë për testimet me Coivd. Zemaj gjatë seancës plenare që po mbahet për situatën me pandeminë Coivd 19 u shpreh se tashmë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.