×
Etiketë: transportuesit
Ekonomi02 Shtator 2020
Shoqata e Transportuesve dhe të Udhëtarëve të Gjakovës ka shfaqur nevojën që me Pakon për Rimëkëmbje Ekonomike të ndihmohen edhe ata, pasi janë dëmtuar shumë gjatë pandemisë COVID-19. Kryetari i kësaj shoqate, Kadri Rrahmani, gjatë...
Ekonomi18 Gusht 2020
Në kuadër të masave lehtësuese ndaj pandemisë COVID-19, ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka marr vendim për t’i liruar nga tarifa administrative operatorët e trasnportit rrugor të udhëtarëve me autobus. Ky vendim përfshin periudhën tre...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.