Gjuha:
×
Etiketë: trajtojë
Ekonomi29 Gusht 2020
Fati i Telekomit të Kosovës mbetet ende i pa qartë, përderisa Qeveria e Kosovës si aksionar i saj, ende nuk ka ndërmarrë asnjë veprim për trajtimin e kësaj kompanie që po konsiderohet si e falimentuar...
Lajme30 Qershor 2020
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka kërkuar që Kuvendi i Kosovës të trajtojë me prioritet Projektligjin për plotësim-ndryshimin e Buxhetit 2020 dhe ri-procedimin për ratifikim të marrëveshjeve ndërkombëtare. Sipas tij, këto do t’i hapnin rrugë...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.