Gjuha:
×
Etiketë: tenderin
Lajme06 Gusht 2020
Kompania “Hidroterm” nga Suhareka, e cila është në pronësi të ministrit aktual të Ekonomisë dhe Mjedisit, Blerim Kuqi ka dalë fituese për ndërtimin e objektit spitalor për nënë dhe fëmijën në Prizren. Ky tender ka...
Tenderët24 Shkurt 2020
Kompania ”CMC Group” përmes ankesës së deponuar në Organin Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), po kërkon rivlerësimin e tenderit të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK) “Furnizim me makine mobile për thithje te pluhurit”. Eksperti Shqyrtues i...
Tenderët13 Shkurt 2020
Komuna e Prishtinës ka anuluar aktivitetin e prokurimit në vlerë prej rreth 200 mijë euro për furnizim me pajisje mjekësore për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF), duke e eliminuar nga gara kompaninë “Lego SHPK”...
Tenderët22 Janar 2020
Organi Shqyrtues i Prokurimit (OSHP) ka kthyer në rivlerësim tenderin e komunës së Gjakovës “Rivitalizimi i Eshnores-Çabrat në Gjakovë-Kontratë dy vjeçare”, raporton “Front Online”. Për këtë aktivitet Prokurimi, komuna e Gjakovës kishte rekomanduar për kontratë Operatoret...
Tenderët14 Janar 2020
Seanca e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), ku janë dëgjuar ankesat e dy Operatorëve Ekonomik (OE) për tenderin e Kuvendit: “Renovimi i ndërtesës së Kuvendit-punët e paparashikuara” ka kaluar me akuza në mes të përfaqësuesit...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.