×
Etiketë: telekomit
Lajme28 Shtator 2020
Gjatë një vizite pune në pikat regjionale të shitjes në Prizren dhe Gjakovë, Ushtruesi i Detyrës së Kryeshefit Ekzekutiv të Telekomit të Kosovës, Zeqir Kiqina, ka identifikuar për së afërmi vështirësitë e punës, projektet e...
Lajme24 Shtator 2020
Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës – SPP, ka reaguar edhe njëherë për gjendjen e vështirë në Telekomin e Kosovës. Kjo sindikatë i ka kërkuar kryeministrit Hoti që t`i qëndroj pas premtimeve të tij për...
Ekonomi24 Shtator 2020
Në fund të muajit qershor, Ministrit i Ekonomisë, Blerim Kuçi, përmes një postimi në rrjetin social, “Facebook”, dha lajmin për zhbllokimin e llogarive të Telekomit të Kosovës, pasi që ato ishin bllokuar nga përmbaruesi privat...
Ekonomi26 Gusht 2020
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, ka kërkuar nga Telekomi i Kosovës që t’i ofrojë dokumente për të treguar gjendjen e kësaj ndërmarrjeje publike. Këtë e ka bërë në punëtorinë për “rimëkëmbjen e Telekomit”....
Ekonomi26 Gusht 2020
Është mbajtur sot punëtoria për “Rimëkëmbjen e Telekomit”, në të cilën punëtori mori pjesë edhe ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi. Pas situatës së krijuar me bllokimin e llogarive të Telekomit dhe zhbllokimit të...
Lajme18 Gusht 2020
Përmes një komunikatë për media, Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës – SPP/TK, thekson se mbështet çdo vendim të Bordit dhe Aksionarit. “Sindikata Profesionale e Telekomit të Kosovës me vëmendje dhe shqetësim të madh po...
Lajme18 Gusht 2020
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti i ka pranuar me shqetësim veprimet e Bordit të përkohshëm të Telekomit të Kosovës, në një situatë të vështirë financiare të kësaj ndërmarrjeje publike të rëndësisë strategjike për...
Lajme17 Gusht 2020
Ka dhënë dorëheqje nga pozita e ushtrueses së detyrës së kryeshefes së Telekomit, Burbuqe Hana. Ballkani.info merr vesh se në vend të saj Bordi i Telekomit, të hënën e ka emëruar Zeqir Kiçinën. Kiçina dy...
Lajme17 Gusht 2020
Federata Sindikale e Pavarur e PTK-së (FSP-PTK) ka shkëputur të gjitha marrëdhëniet me Bordin e përkohshëm të Telekomit dhe se nuk e njeh atë si bord. FSP-PTK njofton se këtë vendim e ka marrë për...
Lajme12 Gusht 2020
Punëtorët e Telekomit të Kosovës kanë marrë pagat për muajin korrik. Pas bllokimit dhe tërheqjes së mjeteve nga Z Mobile dhe zhbllokimit të xhirollogarive me ndërhyrjen e Qeverisë së Kosovës, situata financiare në këtë ndërmarrje...
Ekonomi05 Gusht 2020
Ditë më parë janë zhbllokuar llogaritë e Ndërmarrjes Publike, Telekomi i Kosovës, të cilat u bllokuan nga përmbaruesi privat për shkak të borxhit që kjo ndërmarrje ka ndaj kompanisë private Dardafon. Me bllokimin e llogarive...
Ekonomi31 Korrik 2020
Përmes një komunikate për media nga Bordi i Përkohshëm i Telekomit kanë njoftuar për arritjen e pajtimit që të pezullohet për një afat të pacaktuar përmbarimi i mjeteve të kompanisë publike. “Bordi i Përkohshëm i...
Ekonomi28 Korrik 2020
Llogaritë e Telekomit të Kosovës janë zhbllokuar. Këtë e ka bërë të ditur ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi. Ai përmes një postimi në Facebook ka thënë se nga nesër llogaritë do t’i kthehen...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.