×
Etiketë: stafë
Bota/Rajoni28 Qershor 2020
Shumë kompani gjatë kohës së pandemisë së coronavirusit kanë pësuar humbje të mëdha, dhe si rezultat janë detyruar që t’i largojnë nga puna shumë punëtor, por këtë nuk e ka bërë kompania angleze, Velez Menaged...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.