×
Etiketë: spotify
Auto19 Gusht 2020
Një numër i madh i njerëzve po përpiqen të përdorin shërbimin e transmetimit. Përdoruesit u thanë që kishte një problem me lidhjen e tyre në internet dhe se muzika nuk ishte në gjendje të transmetonte,...
Auto10 Korrik 2020
Problemet shfaqen të kufizuara në pajisjet Apple dhe duket se nuk ka ndonjë rregullim të thjeshtë. Spotify është ndalur së punuari si duhet, sipas përdoruesve. Një gabim i çuditshëm duket se e bën versionin iPhone...
Auto02 Korrik 2020
Anëtarësimi i ri, i quajtur Spotify Duo, i jep secilit përdorues akses në Spotify Premium Pajtimtarët gjithashtu kanë akses në Duo Mix, një listë për riprodhim rregullisht të ngjashëm me tiparin Discover Weekly të platformës...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.