×
Etiketë: sëmura
Lajme21 Shtator 2020
Janë publikuar dosjet e Prokurorisë së Gjilanit e cila shpalos gjithë organizimin e kontrabandës me mallra, organizimin e skemave priamidale e bizhozit të paligjshëm në rastin Karaçeva. Në këto dosje të Prokurorisë për 33 personat...
Lajme20 Shtator 2020
Janë siguruar dosjet e Prokurorisë së Gjilanit e cila shpalos gjithë organizimin e kontrabandës me mallra, organizimin e skemave priamidale e bizhozit të paligjshëm në rastin Karaçeva. Në këto dosje të Prokurorisë për 33 personat...
Lajme19 Shtator 2020
Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm, s’ishte vepra e vetme të cilën dyshohet ta ketë kryer grupi i të arrestuarve të premten në Karaçevë të Kamenicës. Shumë prej të arrestuarve dyshohen edhe për...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.