×
Etiketë: sallës
Lajme22 Shtator 2020
Fondacionin Action for Mothers and Children në bashkëpunim me Bankën Raiffeisen në Kosovë, ka dhurua donacion në vlerë prej 20 mijë euro për klinikën e Gjinekologjisë. Ky donacion do të shërbejë për kompletimin e sallës...
Lajme23 Qershor 2020
Po vazhdon seanca e Kuvendit të Kosovës me tensione e debate. Në seancën e Kuvendit të Kosovës po vazhdon debat i ashpër në mes të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës, kjo për faktin...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.