Gjuha:
×
Etiketë: rishfaqet
Bota/Rajoni08 Gusht 2020
Në qoftë se fjala Covid-19 është ndoshta më e përdorura dhe e frikshmja e vitit 2020, patjetër që murtaja ka qenë ndër shekuj makthi i njerëzimit. Pothuajse e zhdukur gjatë shekullit të XX, ajo ekziston...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.