×
Etiketë: punësimet
Lajme23 Korrik 2020
Deputeti i LVV-së, Mefail Bajqinovci, ka pyetur deputetin e PDK-së, Bekim Haxhiu se sa familjarë i ka të punësuar në Telekomin e Kosovës dhe në Postën e Kosovës. Ai tha se prej 98 menaxherëve, 56...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.