Gjuha:
×
Etiketë: palmës
Lajme22 Shtator 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, së bashku me inspektorët e Tregut kanë bërë inspektime në disa qendra tregtare për të parë se sa po zbatohet vendimi i kësaj ministrie sipas të cilit ndalohet...
Lajme13 Shtator 2020
Shoqata e Fermerëve të Kosovës (SHFK) ka dalë me një reagim për derdhjen e qumështit në lumenjë nga fermerët. Ata kanë thënë se pajtohen me brengën dhe ndjejnë keqardhje që janë pjesë e kësaj ndotjeje....
Lajme13 Shtator 2020
Shoqata e Fermerëve të Kosovës (SHFK) ka dalë me një reagim për derdhjen e qumështit në lumenjë nga fermerët.Ata kanë thënë se pajtohen me brengën dhe ndjejnë keqardhje që janë pjesë e kësaj ndotjeje. “Duam...
Ekonomi12 Shtator 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka marrë vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të palmës dhe importit të djathit dhe produkteve të ngjashme të djathit me yndyrë bimore (vaji i palmës). Me...
Lajme11 Shtator 2020
Pas vendimit të sotëm të MTI-së për ndalimin e përkohshëm të importit të vajit të palmës dhe të djathit me përmbajtje vaj palme, Shoqata e fermerëve të Kosovës anulon konferencën mediale të paraparë për nesër....
Lajme11 Shtator 2020
Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka marrë vendim për ndalimin e përkohshëm të vajit të palmës dhe importit të djathit dhe produkteve të ngjashme të djathit me yndyrë bimore (vaji i palmës). Me...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.