Gjuha:
×
Etiketë: paguaj
Auto16 Qershor 2020
Aplikacioni Whatsapp ka nisur pagesat digjitale në Brazil duke e bërë vendin latino-amerikan të parin në botë që ofron një mundësi të tillë. “Ne po bëjmë dërgimin dhe marrjen e parave më të lehtë sesa...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.