×
Etiketë: ndihmës
Lajme07 Shtator 2020
Me një aktivitet vetëdijesues është hapur java e ndihmës juridike falas ku synohet të rritet vetëdija e qytetarëve për të drejtat e tyre. Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, e cila ishte në këtë...
Lajme03 Shtator 2020
Administratorja e Dhomave të Specializuara të Kosovës (DHSK), Fidelma Donlon, pas këshillimit me kryetaren Ekaterina Trendafilova, miratoi sot Rregulloren e Ndihmës Juridike në Dhomat e Specializuara të Kosovës. Rregullorja thuhet se pasqyron praktikat më të...
Lajme28 Gusht 2020
Komisioni i Ndihmës Shtetërore (KNSH), sot ka miratuar propozimin për Hartën Rajonale për Ndihmën Shtetërore në RKS për periudhën 2021-2026. Sipas KNSH-së kjo kërkesë buron nga nënshkrimi i marrëveshjes së stabilizim asociimit BE-Kosovë. “Në propozimin...
Ekonomi20 Gusht 2020
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Statistikat e Mirëqenies  Sociale” për vitin 2020. Ky publikim ofron të dhëna për numrin e përfituesve nga skema e ndihmës sociale, skema e pensioneve bazë të moshës,...
Bota/Rajoni08 Korrik 2020
Rusia dhe Kina vendosën veto ndaj një rezolute të Këshillit të Sigurimit të Kombeve të Bashkuara (OKB) që do të kishte zgjatur për një vit ndihmën ndërkufitare humanitare për tre milionë sirianë. Autorizimi, i cili...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.