Gjuha:
×
Etiketë: manipulime
Lajme07 Gusht 2020
Deputeti i PDK-së, Memli Krasniqi i ka reaguar kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmanit, duke i thënë se janë manipulime dhe keqinformim, pasi askush nuk po kërkon me mbrojt UÇK-në nga populli, sepse atë e mbron...
Lajme20 Qershor 2020
Deputeti i LDK-së, Haxhi Avdyli, ka thënë se masat që janë ndërmarrë nga LDK-ja ndaj tij pasi nuk ka votuar në formimin e Qeverisë Hoti janë të papranueshme dhe skandaloze. “Masat të cilat i ka...
Tenderët14 Janar 2020
Seanca e Organit Shqyrtues të Prokurimit (OSHP), ku janë dëgjuar ankesat e dy Operatorëve Ekonomik (OE) për tenderin e Kuvendit: “Renovimi i ndërtesës së Kuvendit-punët e paparashikuara” ka kaluar me akuza në mes të përfaqësuesit...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.