Gjuha:
×
Etiketë: lejua
Lajme22 Qershor 2020
Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe Ministria e Shëndetësisë, të dielën mbrëma kanë nxjerrë një rekomandim përmes së cilit kanë njoftuar për një strategji të re të testimeve për COVID-19. Ky rekomandim është...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.