Gjuha:
×
Etiketë: krre
Bota/Rajoni04 Gusht 2020
Komisioni Rregullator i Energjetikës dhe Shërbimeve të Ujit i Republikës së Maqedonisë së Veriut solli vendim për uljen e çmimeve për shitje me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht për 0,50% në raport me çmimet...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.