Gjuha:
×
Etiketë: konsumin
Lifestyle22 Gusht 2020
Dëshira për të kaluar pushimet e verës nën kënaqësinë e alkoolit dhe zbulimit të vendeve të reja është e madhe, por ju mund ta kontrolloni sasinë e alkoolit për të kufizuar dëmin në shëndet dhe...
Bota/Rajoni18 Qershor 2020
Shqipëria vijon të mbetet vendi më i varfër i Europës, me të ardhurat dhe konsumin më të ulët për frymë. Sipas të dhënave të publikuara sot nga Eurostat për vitin 2019, shqiptarët kishin të ardhura...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.