Gjuha:
×
Etiketë: komisione
Lajme30 Shtator 2020
Në kuvendin e Kosovës do të mblidhen katër komisione parlamentare. Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike, komisioni...
Lajme28 Shtator 2020
Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë, komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, komisioni Parlamentar në lidhje me menaxhimin e pandemisë së...
Lajme23 Shtator 2020
Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhen 5 komisione parlamentare. Komisioni për Buxhet dhe Transfere, komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes, komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Perona të Pagjetur...
Lajme12 Gusht 2020
Në Kuvendin e Kosovës do të mbahen tri komisione parlamentare. Me të nisur në ora 10:00, do të mbahet komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, ku në rend dite ka miratimin...
Lajme11 Gusht 2020
Në Kuvendin e Kosovës, sot do të mblidhen katër komisione parlamentare. Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike që në rend dite ka shqyrtimin e Raportit të Auditimit për Ministrinë e Diasporë, Investimeve Strategjike, për vitin...
Lajme04 Gusht 2020
Në Kuvendin e Kosovës sot do të mbahen dy komisione parlamentare. Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregullore e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit që do të nis në ora 09:00 si dhe do...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.