×
Etiketë: kokëdhimbjet
Lifestyle24 Qershor 2020
Fëmijët dhe tinejxherët të cilët kanë mbipeshë janë të rrezikuar nga kokëdhimbjet kronike. Një studim i realizuar nga shkencëtarët amerikanë, në të cilin kanë marrë pjesë 913 fëmijë dhe tinejxherë të cilët janë ankuar nga...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.