×
Etiketë: kijevë
Lajme05 Shtator 2020
Në kuadër të realizimit të projekteve të planifikuara dhe të investimeve kapitale, sot në fshatin Kijevë, ka filluar ndërtimi i fushave të sportit për shkollën fillore, si dhe për shkollën e mesme profesionale, bëhet e...
Lajme25 Korrik 2020
Qendra e Mjekësisë Familjare në Kijevë të Malishevës është mbyllur sot përkohësisht për shkak se disa punëtorë shëndetësorë kanë rezultuar pozitivë me COVID-19. Këtë e ka bërë të ditur Komuna e Malishevës përmes një njoftimi...
Lajme24 Korrik 2020
Shtabi Komunal për Menaxhimin e Situatës me Covid-19 ka marrë vendim për mbylljen e përkohshme të Qendrës së Mjekësisë Familjare në Kijevë, pasi disa punëtorë shëndetësorë të kësaj qendre kanë rezultuar pozitiv me Covid-19. Rezultatet...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.