×
Etiketë: karakteristikat
Auto23 Qershor 2020
Apple sjell dy karakteristikat më të kërkuara. Më në fund, do t’u japë përdoruesve mundësinë që të zgjedhin klientët e tyre të postës elektronike dhe shfletuesit e internetit, si dhe ndalimin e thirrjeve hyrëse nga...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.