×
Etiketë: jepen
Lajme02 Shtator 2020
Tri barna për shërimin e COVID-19 do të përfshihen në Listën Esenciale.Kjo pasi që ministria e Shëndetësisë gjatë së martës ka aprovuar propozimin e grupit profesional të Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale...
Lajme02 Shtator 2020
Tri barna për shërimin e COVID-19 do të përfshihen në Listën Esenciale. Kjo pasi që ministria e Shëndetësisë gjatë së martës ka aprovuar propozimin e grupit profesional të Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje...
Lajme27 Korrik 2020
Kryetari i AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se është e pajustifikueshme që punëtorët kosovarë ende nuk i kanë marrë 170 eurot e premtuara nga Qeveria. Haradinaj ka thënë se me rishikimin e buxhetit ato para...
Lajme10 Korrik 2020
Numri i vdekjeve nga koronavirusi në vend është rritur dukshëm ditëve të fundit. Brenda vetëm 10 ditëve, kanë vdekur 40 persona të infektuar, por që thuhet se kanë pasur edhe sëmundje të tjera shoqëruese. Mosha...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.