Gjuha:
×
Etiketë: infrastrukturës
Lajme06 Shtator 2020
Në një postim të bërë më 4 maj të vitit 2016, Abrashi, kishte shkruar: “Urime liberalizimi, Urime Kosovë! Me MSA dhe liberalizim, perspektiva evropiane merr kuptim të plotë!”. Në foton në këtë postim shihej aty...
Ekonomi18 Gusht 2020
Në kuadër të masave lehtësuese ndaj pandemisë COVID-19, ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka marr vendim për t’i liruar nga tarifa administrative operatorët e trasnportit rrugor të udhëtarëve me autobus. Ky vendim përfshin periudhën tre...
Lajme10 Gusht 2020
Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, bazuar në rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditorit, ka marrë vendim për shkarkimin e “Njësive Zbatuese të Projekteve”, për shkak se gjatë themelimit të tyre ishin anashkaluar kërkesat ligjore “Raporti...
Lajme10 Gusht 2020
Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, bazuar në rekomandimet e Zyrës Kombëtare të Auditorit, ka marrë vendim për shkarkimin e “Njësive Zbatuese të Projekteve”, për shkak se gjatë themelimit të tyre ishin anashkaluar kërkesat ligjore. Raporti...
Lajme17 Korrik 2020
Që nga marsi, asnjë kandidat që ka aplikuar për marrjen e patent shoferit nuk ka mundur të hyjë në provim teorik dhe praktik, për shkak të përhapjes së koronavirusit në Kosovë. Mirëpo, që nga e...
Lajme07 Korrik 2020
Ministri i infrastrukturës, Arban Abrashi, ka vizituar sot Ndërmarrjen Publike Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës “Infrakos”, për tu informuar rreth projekteve që janë duke u realizuar dhe gjendjen e linjave hekurudhore në Kosovë. Ministri Abrashi...
Lajme07 Korrik 2020
Ministri i infrastrukturës, Arban Abrashi, ka vizituar sot Ndërmarrjen Publike Infrastruktura e Hekurudhave të Kosovës “Infrakos”, për tu informuar rreth projekteve që janë duke u realizuar dhe gjendjen e linjave hekurudhore në Kosovë. Ministri Abrashi...
Lajme05 Korrik 2020
Kamenica ka probleme të mëdha me infrastrukturën nëntokësore. Por për rregullimin e kësaj infrastrukture nga buxheti komunal janë ndarë vetëm 10 mijë euro. Nga buxheti i komunës, këtë vit parashihen të shpenzohen vetëm 407 mijë...
Lajme28 Qershor 2020
Arbër Bytyqi, drejtor i Infrastrukturës në Ferizaj, ka rezultuar pozitiv me koronavirus. Ekzekutivi i Komunës së Ferizajt njofton qytetarët se ka vendosur kufizimin e aktiviteteve të tija pas konfirmimit se drejtori i Infrastrukturës, Arbër Bytyqi...
Lajme28 Qershor 2020
Drejtori i Infrastrukturës në Ferizaj, Arbër Bytyqi, ka bërë të ditur se nga testimi që e ka bërë dje, ka rezultuar pozitiv me Covid-19. Ai ka shtuar se deri më tani nuk ka simptoma të...
Lajme27 Qershor 2020
Drejtori i Infrastrukturës në Ferizaj, Arbër Bytyqi, ka bërë të ditur se nga testimi që e ka bërë dje, ka rezultuar pozitiv me Covid-19. Ai ka shtuar se deri më tani nuk ka simptoma të...
Ekonomi25 Qershor 2020
Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA ka zbuluar keqpërdorime me tenderë në Ministrinë e Infrastrukturës gjatë vitit 2019, deri sa kjo Ministri ishte drejtuar nga Pal Lekaj. Në raportin e ZKA-sw thuhet se bazuar në Rregullat...
Lajme23 Qershor 2020
Në Komunën e Kaçanikut po vazhdon rregullimi i infrastrukturës rrugore. Tashmë janë asfaltuar edhe rrugët “Adem Dullovi” në lagjen Vataj në Dubravë si dhe asfaltimi i rrugës “ Remzi Zharku”- Dushkajë. Projekti i parë është...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.