Gjuha:
×
Etiketë: hibrid
Auto26 Qershor 2020
Fordi ka zbuluar modelin e vitit 2021 të quajtur F-150, dhe ky model i ri i pick-upit të popullarizuar të Fordit do të jetë përplot me teknologji të re kur të del në treg vitin...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.