Gjuha:
×
Etiketë: helmet
Lajme01 Korrik 2020
Që nga dita e djeshme ka filluar të digjet deponia e mbeturinave në Gjakovë. Në videot e dërguara nga lexues të Front Online shihet që pranë kësaj deponie po rrezikohen edhe kafshët të cilat janë...
Lifestyle28 Qershor 2020
Si të aplikoni akupresurën gjatë ushtrimit të jogës? Në njërën ndër jogat themelore asana aplikoni akupresurën dhe kështu do të nxirrni helmet nga organizmi juaj. Njëra ndër pozat themelore në jogë është edhe ulja e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.