×
Etiketë: hekurudhën
Lajme17 Gusht 2020
Mbledhja e përbashkët e qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës pritet të mbahet pas mesit të shtatorit në Shkodër, ku pritet të nënshkruhen disa marrëveshje të reja mes dy qeverive. Lajmin e ka konfirmuar zëvendëskryeministrja e...

FrontOnline, © 2023 Të gjitha të drejtat e rezervuara.